Sepai Gen Decode, DNA

Wil je echt iets bijzonders?

Iets wat niemand in jouw omgeving heeft …? Iets wat 100% op maat voor jou is gemaakt? En … iets wat er voor zorgt, dat jouw huid weer in optimale conditie komt op een natuurlijke manier met 99% effectieve werkstoffen!

Hoe mooi is dat en wie wil dat nu niet?

Sepai Gen Decode

Het Gen Decode programma van het Spaanse verzorgingsmerk Sepai is een gespecialiseerd programma dat gericht is op het verminderen van veroudering van de huid. De huid wordt weer helemaal in balans gebracht. Sepai pakt niet de symptomen aan, maar de onderliggende oorzaken van huidveroudering.

Op basis van jouw eigen DNA wordt een uniek product samengesteld, gericht op jouw specifieke kenmerken. Prachtig!

Hoe gaat het in zijn werk? 

Allereerst wordt er een DNA test afgenomen. Er wordt gekeken naar alle genen die invloed hebben op huidveroudering. Dit, in combinatie met informatie over jouw persoonlijke eigenschappen, leefstijl én voorkeuren zorgt ervoor, dat je een 100% op maat gemaakt verzorgingsproduct ontvangt. Jouw serum, (oog)creme, etc. kan dus nooit het zelfde product zijn als van welke andere persoon dan ook. Iedereen is immers uniek. Je ontvangt jouw producten in een gepersonaliseerde beauty-box.

Aan de hand van het DNA rapport wordt niet alleen een mooi product voor jou op maat gemaakt, maar ontvang je ook gerichte voedings- en leefstijladviezen om op die manier een optimaal resultaat te garanderen.

dna, gendecode, sepai