Reviderm behandelingen

Reviderm Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Een intensieve en effectieve huidpeeling. Uw huid krijgt een energieboost waardoor er versneld nieuwe huidcellen worden gemaakt!

Door extreem precieze, maar toch zachte afslijping van afgestorven huidcellen wordt de huid gestimuleerd om jonge goed functionerende huidcellen aan te maken. Het huidoppervlak wordt fijner en regelmatiger, lijnen en rimpels worden zichtbaar minder. Deze ervaring zal u al na de eerste behandeling overtuigen! Door het speciale mondstuk wordt de huid licht naar binnen gezogen en stevig ‘gekneed’. Door deze speciale massage verbetert de doorbloeding van de huid en de vorming van collagene- en elastinevezels wordt geactiveerd. De huid wordt strakker en steviger met een aanhoudend resultaat.

Verder is deze behandeling heel geschikt voor de onzuivere huid, de rokershuid, de vermoeide, verslapte huid, beschadigde huid door licht/leeftijd, fijne rimpeltjes, verstopte poriën, littekentjes, etc. De behandeling is zeker ook geschikt voor heren!

Een losse Reviderm microdermabrasie (Cell Regeneration I) is een zeer ontspannende behandeling met een verbluffend resultaat en bestaat uit:

 • Reinigen van de huid
 • Enzym peeling van de huid
 • Microdermabrasiebehandeling
 • Aanbrengen ampul
 • Masker
 • Serum/creme en nabehandeling

Na één behandeling  is er al een huidverbetering van 20% zichtbaar; Wilt u echt een verbetering van kwaliteit van de huid realiseren, dan zijn de behandelingen in kuurverband aan te raden. Deze kuren bestaan uit diverse Reviderm behandelingen. Denk aan: PCA peeling, zuurstofbehandeling, etc. We stellen de kuur samen aan de hand van uw wensen én de behoefte van uw huid.

Verder is het erg belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken tijdens het behandeltraject. Het is noodzakelijk dat u de huid thuis ook goed behandelt en verzorgt om een optimaal resultaat te realiseren. De vele hoogwaardige werkstoffen in de Reviderm-producten verklaren de succesvolle ervaringen. Uw LijfStijling schoonheidsspecialiste adviseert u hierover.

Onze prijs voor een losse behandeling (Reviderm Cell Regenaration I) is € 90,00 voor het gelaat én de hals. Informeer naar de samenstelling en prijs van de diverse kuren.  Wilt u liever eerst éénmalig een behandeling proberen? Dit kan! Boek een kennismakingsbehandeling voor € 50,00 en ervaar het resultaat!

Reviderm microdermabrasie: succes gegarandeerd!   Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de kosten. Bel: 06-20299616! Tot binnenkort in onze salon!

Reviderm skintelligence behandelingen

Skintelligence

De Skintelligence lijn is de “intelligente huidverzorging”. In drie stappen werken we aan een mooiere huid met als belangrijkste doel de tekenen van veroudering tegen te gaan. Dit betekent:

 1. De huid begrijpen; een regelmatige analyse van de huid zorgt ervoor, dat er steeds wordt ingespeeld op de behoeften van dat moment.
 2. Doelgerichte impulsen geven: de dermocosmetische Reviderm Skintelligence behandelingen verstevigen, vernieuwen en/of verjongen. Op natuurlijke wijze bereikt u uw doel.
 3. Zelf actief worden: door de thuisverzorging consequent toe te passen, verbetert u het effect van de salonbehandelingen én vertraagt u tegelijkertijd het verouderingsproces.

Bij LijfStijling kunt u terecht voor diverse Reviderm Skintelligence behandelingen. Hieronder treft u een korte beschrijving aan van de diverse behandelingen; dit om u een eerste indruk te geven. We bespreken altijd vooraf met u wat uw wensen zijn en wat voor u de beste behandelingen zijn. Ook starten we iedere behandeling met een uitgebreide huidanalyse met onze Skinscout!

Behandelingen

Reviderm Classic

Deze behandeling, zonder microdermabrasie, is bedoeld om de volwassen en vermoeide huid te activeren. Ervaar wat de producten voor uw huid kunnen betekenen.

Reviderm Cell Regeneration 1

Een behandeling, met microdermabrasie, voor vernieuwing en stimulering van de veeleisende huid.

Reviderm Cell Regeneration 2 met hydrolage

Als extra ten opzichte van de Cell Regeneration 1, wordt de hydrolage toegepast; dit is een speciale behandeling voor diep werkzaam vochtbehoud. Werkstoffen worden diep ingesluisd. Naast versteviging van het bindweefsel is er een direct liftend effect zichtbaar.

Reviderm Manager Treatment

Deze behandeling, met microdermabrasie, is geschikt voor iedereen, die in korte tijd een intensieve verzorging nodig heeft. Tijdens deze behandeling wordt de doorbloeding extra gestimuleerd en de celvernieuwing gestimuleerd. De behandeling kan naar keuze met hydrolage worden uitgevoerd.

Reviderm PCA Peeling Classic/Reviderm Diamond Peel

Deze behandelingen met een complex van fruitzuren (AHA’s) kunnen zonder (classic) of met (diamond peel) microdermabrasie worden uitgevoerd. Deze behandeling is ideaal voor de vermoeide en rijpere huid en ook voor bijvoorbeeld een rokershuid, acne-littekens. De ‘verhoorning’ (oneffenheden) worden aangepakt en verminderd. De huid krijgt een “energie-push” en wordt intensief gestimuleerd. Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met couperose, actieve acne, of zeer gevoelige huid en wordt bij voorkeur uitgevoerd indien u al gewend bent aan de Reviderm verzorgingsproducten.

Reviderm Controlled Whitening (pigmentbehandeling)

Deze behandeling, inclusief microdermabrasie, is een speciale behandeling voor het in evenwicht brengen van pigmentverstoringen, zoals ouderdomsvlekken en/of door de zon veroorzaakt te veel aan pigment. De celstofwisseling wordt geactiveerd om nieuwe (lichtere) cellen te produceren. De teint wordt met iedere behandeling helderder.

Reviderm Argi-syn treatment (rimpelvermindering)

Deze behandeling is inclusief microdermabrasie en is speciaal gericht op het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes. Wilt u een jeugdige, relaxte en frisse uitstraling? Dan is deze behandeling zeer effectief en een goed alternatief voor injecties! Deze behandeling kan ook heel goed in combinatie met de hydrolage (vochtbehoud) worden gegeven.

Reviderm Oxygen-III Step (zuurstof/vochtbehoud)

Deze behandeling, zonder microdermabrasie, zorgt voor een zachte, rozige huid met een jeugdige uitstraling. De zuurstofbindmogelijkheden van de huidcellen worden vergroot. Ideaal voor volwassen, door licht beschadigde huid, een rokershuid of gespannen huid. Het is een uitstekende verjongingsbehandeling die wekelijks uitgevoerd kan worden, indien gewenst. Deze behandeling wordt altijd in combinatie met de hydrolage gegeven.

Reviderm Wellness Lift

Deze behandeling is een combinatiebehandeling van microdermabrasie, deel van de Oxygen-III step behandeling én de hydrolage. Dus: Oneffenheden worden verwijderd, vernieuwing van huidcellen gestimuleerd, de huid wordt gevoed en gekalmeerd en de vochtbalans verbetert. De huid bouwt meer bescherming op. Deze behandeling is erg geschikt voor de koelere seizoenen.

Reviderm Cell Power Lift

Deze behandeling bevat de Reviderm Wellness Lift met daaraan toegevoegd de PCA Peeling! De naam Cell Power Lift zegt het al: een intensieve activering van de vermoeide, volwassen huid met een liftend effect. Het verzacht de fijne lijntjes en rimpeltjes. Deze behandeling wordt alleen uitgevoerd indien men ook de bijbehorende verzorgingsproducten thuis gebruikt.

Aanvullende Reviderm behandelingen

Hieronder is een aantal opties opgenomen, die aanvullend kunnen worden uitgevoerd bij de hierboven genoemde behandelingen.

Oog care 

Oogbehandeling met hydrolage oogmasker of collageen eyepads. Dit is een speciale verzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen. Ter vermindering én voorkoming van de fijne lijntjes rondom de ogen.

Nek- en decolleté care

Speciale behandeling voor de het gevoelige en veeleisende gebied van hals & decolleté. Deze zone neigt naar vroegtijdige rimpelvorming. Eventueel in combinatie met IPL huidverjonging.

Hand behandeling

Hals en handen verraden je leeftijd! Deze behandeling zorgt voor celvernieuwing. Uw handen worden zachter en de huid veerkrachtiger.

Hydrolage behandeling

Dit is een zeer effectieve vocht-behandeling. Geschikt voor de vochtarme uitgedroogde huid, de geïrriteerde en gespannen huid en voor de volwassen huid omdat deze behandeling ook een direct liftend effect heeft.

Couperose therapie Cellucur

De verschillende benamingen couperose en rosacea worden vaak door elkaar gebruikt. Bij couperose is er onder meer sprake van verhoogde roodheid en rode adertjes. Rosacea gaat daarnaast vaak gepaard met acne-achtige symptomen.

De symptomen zijn:

 • roodheden: lokaal, vlekkerig of periodiek optredend (de zogenaamde “flushes”/blozen)
 • minuscule, kleine, fijne haarvaatjes
 • hyperreactiviteit
 • gevoeligheid van de huid
 • zwellingen
 • bloedverstoppingen
 • rode vlekken

De couperose-therapie van Cellucur bestaat uit een combinatie van:

 • gezichtsbehandelingen: indien nodig/mogelijk met microdermabrasie of met de speciale Sobye-massage. Deze massage traint de bloedvaten en helpt de huid langer te ontspannen.
 • (thuis)verzorgingsproducten van de Cellucur couperose lijn.

De Cellucur couperose producten die gebruikt worden zijn vrij van kleurstoffen, parabenen, alcohol en etherische oliën. Deze producten zijn geschikt ter voorkoming/verergering van de kwaal, maar zeker ook om de roodheid te verminderen. Het geheim van deze producten is, dat ze VEGF-stop bevatten. Dit is een innovatief werkstofcomplex waardoor overmatige vaatverwijding en ongewenste roodheden in het gezicht worden gestopt (bewezen in een klinische studie). Daarnaast wordt de opbouw van nieuwe vaatjes gereguleerd, ontstekingsprocessen worden verminderd en de fijne vaatjes worden beschermd/verstevigd.

Er zijn verschillende stadia van couperose/rosacea. Afhankelijk van het stadium waarin uw huid zich bevindt, wordt er een behandelplan opgesteld en met u besproken.

Dergelijke behandelingen worden alleen uitgevoerd, indien u ook de thuisverzorgingsproducten gebruikt. Zonder een consequente thuisverzorging wordt er onvoldoende resultaat gehaald.

De resultaten

De resultaten zijn uiteraard persoonsafhankelijk. Iedere huid is immers anders. Met de juiste behandelfrequentie én consequente thuisverzorging kunt u de volgende resultaten verwachten:

 • roodheden verminderen
 • hyperactieve vaatreacties worden gereguleerd
 • de vaatwandjes worden steviger
 • de opbouw van ongewenste nieuwe vaatjes wordt gestopt
 • de neuro cosmetische werkstoffen verminderen problemen en geven een aangenaam huidgevoel
 • ontstekingsprocessen verminderen
 • de huid wordt minder gevoelig
 • de huid barrière wordt hersteld.

Kennismaking

Maak op een voordelige manier kennis met onze behandelingen. Deze behandeling is inclusief huidanalyse, advies en behandelplan. Zo kom je tot verrassend mooie eindresultaten! Profiteer eenmalig van onze kennismakingsactie voor € 50,00.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de kosten. Bel: 06-20299616! Tot binnenkort in onze salon!

Acné therapie Cellucur

Acné is één van de meest voorkomende huidziekten en is eigenlijk de verzamelnaam voor vele huidaandoeningen die allemaal te maken hebben met puistjes en ontstekingen!

Wat is het? 

Acné vulgaris, ook wel jeugdpuistjes genoemd, komt het meeste voor. Deze vorm zie je vaak op het gezicht, armen, nek, decolleté en rug en komt door een overproductie van talg en verstoorde verhoorning. Door de verstopping en uitzetting van het talgkliertje kan de Propionibacterium acne (kortweg de P-bacterie genoemd) hier gaan settelen en irriteren. Zo wordt een ontsteking veroorzaakt en ga je rode bobbels en witte kopjes zien. Acné begint meestal rond de puberteit en zie je vaker heftiger bij mannen dan bij vrouwen; dit komt doordat het gestimuleerd wordt door mannelijke hormonen (androgenen).

Hoe kom je er vanaf? 

De acne-therapie van Cellucur bestaat uit een combinatie van:

 • specialistische gezichtsbehandelingen: reinigen, detox en indien nodig/mogelijk met microdermabrasie
 • (thuis)verzorgingsproducten van de Cellucur acne-lijn.

De Cellucur acné producten die gebruikt worden zijn natuurlijk vrij van kleurstoffen, parabenen, alcohol en etherische oliën. De producten zijn hoog effectief en hebben een dermatologische achtergrond.

Er zijn verschillende vormen van acne. Afhankelijk van de vorm en het stadium waarin uw huid zich bevindt, wordt er een behandelplan opgesteld en met u besproken. Dergelijke behandelingen worden alleen uitgevoerd, indien u ook de thuisverzorgingsproducten gebruikt. Zonder een consequente thuisverzorging wordt er onvoldoende resultaat gehaald. Begin daarom altijd met een goede reiniging; dit zorgt ervoor dat vuil en bacteriën van de huid worden gehaald en dat de rest van de producten goed wordt opgenomen en hun werk kunnen doen. Ook is het belangrijk dat je een goede enzym-peeling gebruikt en een zuiverend masker. Natuurlijk is een goede dag- en nachtverzorging ook onmisbaar. Laat je adviseren voor de juiste producten!

Resultaten

De resultaten zijn uiteraard persoonsafhankelijk. Iedere huid is immers anders. Met de juiste behandelfrequentie én consequente thuisverzorging streven we naar de  volgende resultaten:

 • normaliseren van de verhoorning (verharding)
 • regelen van de talgproductie
 • bestrijding van de bacteriën
 • zichtbare resultaten
 • kalmerend en in balans

Kennismaking:

Maak op een voordelige manier kennis met onze behandelingen. Deze behandeling is inclusief huidanalyse, advies en behandelplan. Zo kom je tot verrassend mooie eindresultaten! Profiteer eenmalig van onze kennismakingsactie voor € 50,00.

Bel ons voor een afspraak: 06-20299616.

Anti-aging behandelingen

Huidveroudering

Huidveroudering is in de genen vastgelegd en dus per persoon verschillend. Maar ook omgevingsfactoren hebben een negatieve invloed op het verouderingsproces. De huid wordt meer blootgesteld dan andere organen aan factoren uit de omgeving. De meeste schadelijke invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV-straling, afkomstig van zonlicht. Andere factoren die het verouderingsproces van de huid versnellen zijn nicotine- of alcoholgebruik, stress, koude, wind. Huidveroudering wordt veroorzaakt door een verminderde aanmaak van collageen en elastine, twee huideigen stoffen die verantwoordelijk zijn voor een vitale, jeugdige en vooral veerkrachtige huid. Hoewel crèmes en lotions behulpzaam kunnen zijn bij het verzorgen van de ouder wordende huid, is het effect hiervan voornamelijk optisch en tijdelijk van aard. En om nu direct het mes eraan te pas te laten komen, is dan wel een ander uiterste!

Voor de anti-aging behandelingen maakt LijfStijling gebruik van:

Tijdens een uitgebreid intakegesprek inventariseren we uw wensen, we voeren een huidanalyse uit met een geavanceerd huidanalyseapparaat en vervolgens stellen we een behandeladvies en -plan voor u op.