Radio Frequentie therapie/electroporation

Radio Frequentie behandeling met de HELIOS 2+ vermindert rimpels, kraaienpootjes, huidverslappingen etc. Zonder inspuitingen, zonder verdoving, nagenoeg pijnloos! Het is een niet-operatieve methode voor het verwijderen van rimpels en het verjongen en verstrakken van de huid.

Wat doet RF precies?

Radiofrequentie betekent dat elektrische en magnetische golven kort worden uitgezonden. Er vindt een goede overdracht plaats van elektrische energie naar thermische energie. Het verhoogt de temperatuur, versnelt de bloedsomloop in de huid en het onderhuidse weefsel. Het verstrakt en verwarmd vezelig weefsel en stimuleert de opbouw van collageen voor de langere termijn. Onze apparatuur kent een korte behandelduur, is veilig en nagenoeg pijnloos. Er zijn geen verdovingen nodig en de behandeling laat ook geen zwelling achter. Na de behandeling kunt u verder met uw dagelijkse bezigheden. Wij werken met op de behandeling afgestemde producten.  Het is belangrijk om thuis ook de juiste verzorgingsproducten te gebruiken op een optimaal resultaat te bereiken. We adviseren u daar graag in.

Wat is het effect?

Het effect is een strakkere huid en het verminderen van rimpels. Na iedere behandeling treedt er al verbetering op; de behandeling werkt door, waardoor je na een aantal maanden het optimale resultaat ziet. Toepassingen zijn, onder meer: – fijne rimpels verminderen – huid van de onderkaak/nek verstrakken – voorhoofdrimpels verminderen – kraaienpootjes verminderen – verbetering van conditie van slappe huid – herstellen buikcontouren – verbetering kanaal tussen bovenlip en neus (= lijntjes boven de bovenlip).

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In nagenoeg alle gevallen zijn minimaal 6-8 behandelingen nodig. Echter, afhankelijk van de aard en de ernst van de te behandelen zone kunnen dit er meer zijn. Tussen de behandelingen hanteren we een pauze van 1-3 weken.

Wat kost het?

Dit hangt af van de te behandelen zone(s). We informeren u graag tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek. Bel: 06-20299616. Tot binnenkort in onze beautysalon!