Murad Connected Beauty

U kunt  bij schoonheidsinstituut LijfStijling terecht voor de gezichtsverzorgingsproducten én behandelingen van Dr. Murad. Dr. Murad staat bekend als één van de beste dermatologen in Amerika. Hij doet al ruim 35 jaar onderzoek naar huidverbetering in combinatie met een gezondere levensstijl. Hij staat bekend om zijn filosofie van “connected beauty” . Deze filosofie sluit goed aan bij de benadering van LijfStijling! En dit maakt ook waarom wij zo anders zijn dan een “normaal” schoonheidsinstituut.

Wij geloven erin, dat alleen een goede behandeling en verzorging van de huid niet voldoende is om u te laten stralen! Een aantal aspecten moet goed in balans zijn zodat u beter in uw vel zit en dit ook uitstraalt!

Het Murad recept:

Alle formules van Murad zijn gebaseerd op drie thema’s voor een gezonde huid:

  1. Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.
  2. Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren.
  3. Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen cel beschadiging aan te bieden.

murad, beauty, schoonheid

De behandelingen van Murad zijn effectief en vooral gericht op huidverbetering. Afhankelijk van de kwaliteit van uw huid, wordt er een Murad behandeling op level 1, 2 of 3 geadviseerd en uitgevoerd of zelfs nog meer … De behandelingen zijn altijd afgestemd op uw huid en zijn verschillend in intensiteit.

De Murad behandelingen zijn een totale ervaring waarin aandacht wordt besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke huidbehoeften en wensen. Murad kent geen standaardbehandelingen. Daarnaast ontvangt u een aanvullend advies voor levensstijl en voeding (indien gewenst).

Murad’s drie-stappen systeem

Welk huidtype of huidprobleem je ook hebt, de weg naar een gezonde huid is net zo simpel als tot 3 tellen …  Murad hanteert een eenvoudig 3-stappen-systeem voor thuis voor een huid die straalt van gezondheid!

  1. Reinigen en zuurgraad van de huid herstellen
  2. Behandelen en herstellen
  3. Hydrateren en beschermen.

U kunt de Murad behandelingen boeken op onze locatie in Vught. De Murad behandelingen combineren we met ons LPG endermolift apparaat. Deze combinatie geeft gegarandeerd de mooiste resultaten. Daarnaast ervaar je ook totale ontspanning.