LPG Endermologie

LPG Endermologie

Slank en stevig waar u maar wilt! Meer dan een behandeling; een levensstijl die al 30 jaar door veel mannen en vrouwen wordt aangenomen.

Endermologie is een mechanische bindweefselmassage van het lichaam, uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur. Het bindweefsel wordt vitaler, soepeler en elastischer. De massage heeft een positieve uitwerking op de doorbloeding dat weer een gunstig effect heeft op de stofwisseling. Door de behandeling verstevigt je huid en kunnen afvalstoffen beter door je lichaam worden afgevoerd. De huid wordt op een natuurlijke manier steviger en veerkrachtiger, vetophopingen verdwijnen en cellulitis vermindert sterk. Endermologie is één van de weinige methodes, waarvan het effect op cellulitis wetenschappelijk bewezen is.

Vetvrijgave

Voor een slanker en harmonieus figuur. Het evenwicht tussen de productie en de verwijdering van vet wordt behouden door een natuurlijk proces dat wordt uitgevoerd door cellen die adipocyten worden genoemd. Zelfs met een perfect gezonde levensstijl daalt de activiteit van deze cellen na verloop van tijd, wat leidt tot een snellere vetopslag en een compressie van de bloed- en lymfevaten.

lpgendermolift, oogbehandeling, vermoeide ogen, rimpeltjes

Cellulite gladstrijken

Voor een zichtbaar verbeterde huid, zonder cellulite. Cellulite, waar 90% van de vrouwen (zelfs de slankste en meest atletische) last van heeft, is het resultaat van zowel vetopslag in de adipocyten (vetcellen) en de vasthouding van water in het lichaam.

De huid verstevigen

Voor een steviger en strakker lichaam met hertekende contouren. Vanwege gewichtsschommelingen, zwangerschap, het verloop van tijd en andere factoren, verliest de huid geleidelijk aan haar veerkracht en soepelheid.

Het lichaam opnieuw vormgeven

Voor een natuurlijk harmonieus figuur. Het lichaamsvolume is vaak asymmetrisch en rondingen kunnen een gebrek aan vorm en harmonie hebben. De zones die het meest worden getroffen zijn doorgaans de taille, de buik, de dijen en bovenal de billen.

Benen verlichten

Voor een onmiddellijke en langdurige verlichting. Symptomen zoals zware en pijnlijke benen of gezwollen voeten en enkels zijn het resultaat van een slechte bloedsomloop en lymfecirculatie.

LPG CelluM6 en LPG Integral

Bindweefselmassage voor huidversteviging, betere doorbloeding en elasticiteit. Ook verminderen van cellulitis en vermindering van pijn bij fibromyalgie. Ontspannend en effectief. Zeker ook geschikt voor de slankere dames en heren die lokaal willen corrigeren of na een zwangerschap!

Hoe werkt het?

Met de behandelkop wordt de huid via zuiging omhoog gehaald, op- en afgerold, waardoor weefselblokkades worden opgeheven. De behandeling wordt uitgevoerd met een aan een slang vastzittende behandelkop die twee mechanisch roterende rollers bevat. Via de slang wordt lucht aangezogen net als bij een stofzuiger. Het principe van deze intensieve behandelmethode berust op het tegelijkertijd aanzuigen van en rollen over de huid, waarbij voor ieder huidtype of andere indicatie een speciaal programma wordt ingesteld. Deze behandeling is niet chirurgisch, volkomen ongevaarlijk en praktisch voor iedereen geschikt (bij bepaald medicijngebruik of een bepaalde aandoening wordt niet behandeld). Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. De bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Ook de vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt hierdoor verhoogd met als gevolg een huid die soepeler, steviger, gladder en gezonder wordt!

endermologie, slanker, steviger

Behandeling en resultaat

LijfStijling is LPG Expert en behandelt volgens de nieuwste technieken. Een volledige behandeling duurt bij ons altijd minimaal 40-45 minuten. We plannen een uur voor een afspraak. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de mate waarin men last heeft en de doelstelling die men zichzelf stelt. De ervaring leert, dat men gemiddeld minimaal 10-15 behandelingen nodig heeft, te beginnen met bij voorkeur twee keer per week. Na ca. 6-7 behandelingen begint men over het algemeen resultaat te zien. Het behandelschema wordt afgestemd op uw specifieke wensen en problematiek. Wanneer het gewenste resultaat is bereikt, zal een onderhoudsbehandeling van één maal per maand het bereikte resultaat onderhouden en langzaam verder verbeteren. Vóór de 10e behandeling is het niet wenselijk dat de serie onderbroken wordt.

Lees meer over de LPG endermologie voor het lichaam op www.endermologie.com/nl/oplossingen-voor-het-lichaam.

Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een behandeling!