LPG Endermolift

Snelle en doelgerichte anti-verouderingsbehandelingen voor alle vrouwen én mannen! Fitness voor de huid! Met zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie.

Rimpels opvullen

Voor een zachtere en zichtbaar jongere huid. Vanaf 25-jarige leeftijd beginnen de fibroblasten minder substanties te produceren die van belang zijn voor de jeugdigheid van de huid! De huid begint te verslappen en verliest haar densiteit waardoor er rimpels en groeven worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

De huid verstevigen

Voor een steviger gezicht en hertekende contouren. In de loop der jaren verliest het gezicht haar stevigheid en veerkracht, de neuslippenplooien (lachlijntjes) worden dieper en de oogleden gaan verslappen. De huid zet geleidelijk aan uit wat leidt tot de algemene verzakking van het gezicht.

De teint verhelderen

Voor een huid die onmiddellijk stralender, zachter en egaler is. Stress, vervuiling, slaapgebrek en tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines stapelen zich op. Dit zorgt ervoor dat de huid haar stralendheid verliest en de teint vlekkerig wordt.

Dubbele kin verminderen

Voor een hertekend gezicht met meer uitgebalanceerde gelaatstrekken. Een dubbele kin ziet er esthetisch onaantrekkelijk uit en zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden hebben er last van: ze vervormen de gelaatstrekken en maken het gezicht zwaarder.

Op de website www.endermologie.com/nl/gezicht kunt u meer lezen over deze behandelingen en de resultaten die u mag verwachten.