Definitieve ontharing

Wilt u af van overtollige haargroei?

Wij werken met geavanceerde apparatuur met geïntegreerde koeling, waardoor de behandeling daadwerkelijk nagenoeg pijnloos is. IPL/DPL met de HELIOS 2+ zorgt voor definitieve én nagenoeg pijnloze ontharing.

Hoe werkt het?

Onze apparatuur geeft in korte flitsen hoogenergetisch licht dat op de huid wordt gericht. Het licht wordt door het pigment in de haar geabsorbeerd en naar de haarwortel geleid. Door selectieve verhitting worden de haarfollikels uitgeschakeld (=IPL) én de bloedvaten (papilla) gedicht (=DPL). Hierdoor wordt de haar ook écht definitief verwijderd. Hierin onderscheiden we ons van veel andere aanbieders!

Voor iedereen geschikt?

Inderdaad, voor nagenoeg alle haarkleuren en huidtypes. Ideaal bij de dames voor benen, oksels, bovenlip en bikinilijn, maar ook voor heren: rug, borst, buik.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Dit hangt uiteraard af van huidtype en haarkleur. De haar groeit in verschillende fases; pas als de haren in de groeifase komen, zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Om die reden heeft men 8-12 behandelingen nodig; bij hele lichte en/of grijze haartjes kan het aantal behandelingen hoger liggen. Tussen de behandelingen houden we steeds een pauze aan van 4-5 weken. Dit heeft te maken met de groeicyclus van de haar. Je bereikt een haarreductie van ca. 90%. Een 100% resultaat kunnen we niet garanderen. Na de behandeling blijven er altijd ook donsharen achter en deze kunnen zich in de loop der jaren, vaak onder invloed van hormonen, medicatie of overmatige irritatie tot nieuwe volwassen haren ontwikkelen. Deze haren kunnen dan opnieuw worden behandeld om een optimaal resultaat te krijgen of te behouden.

Wat kost het?

Tijdens een persoonlijk gesprek informeren we u hier graag over. We hebben prijzen per zone/lichaamsdeel. Het spreekt voor zich, dat het ook mogelijk is om combinatiebehandelingen te boeken; dit is altijd voordeliger. Om die reden vindt u hier dan ook geen prijslijst. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek. Bel: 06-20299616. Tot binnenkort in onze beautysalon!