Cavitatie

Cavitatie is een manier om plaatselijk te corrigeren door het definitief verwijderen van vet. Dit gebeurt zonder pijnlijke ingrepen. Het is géén manier om af te slanken, maar om plaatselijk te corrigeren of om hard (ouder) vet los te maken. Hierdoor is het ook uitermate geschikt voor personen die bijvoorbeeld af willen van hun zadeltassen, love handles, buik, cellulitis, etc.

Hoe werkt het?

Geluidsgolven zorgen ervoor dat het vocht rondom de vetcellen in beweging worden gebracht, waardoor er luchtbelletjes ontstaan tussen de vetcellen. Deze blijven trillen waardoor ze imploderen. Er ontstaat druk op de wanden van de vetcellen en deze breken. Het vrijgekomen vet wordt op een natuurlijke wijze opgenomen in de lymfen en de bloedbanen. Deze transporteren het naar de nieren en de lever waarna het in de urine en de ontlasting het lichaam verlaat. Zo voert het lichaam het vrijgekomen vet op een 100% natuurlijke lichaamseigen manier af.

Behandeling

Een behandeling duurt ongeveer 40 minuten. We combineren de behandeling altijd met een korte nabehandeling van de behandelde zone met LPG endermologie om de afvoer van afvalstoffen en vrijgekomen vet extra te activeren. Tussen een behandeling zit altijd minimaal 10-14 dagen, zodat er voldoende tijd is om het vet af te voeren. Ook zijn er combinatietrajecten mogelijk waardoor het resultaat nóg sneller en effectiever is.