Huidverbetering

Beter in je vel en stralend mooi met LijfStijling

beauty, stralend, reviderm

Met de Reviderm behandelingen en de LPG Endermolift bent u bij LijfStijling in goede handen. Wilt u alleen huidverzorging? Of juist een stapje verder, namelijk huidverbetering? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse én een inventarisatie van uw wensen, kunnen we u gericht adviseren.

Onder schoonheid verstaan we ook lichaamsbehandelingen, zoals behandelingen tegen cellulite met onze LPG apparatuur of bijvoorbeeld lokaal vet verwijderen door middel van cavitatie!

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek. Bel: 06-20299616. Tot binnenkort in onze beautysalon!

Huidanalyse: wetenschappelijk onderbouwd

Voor opvallend beter resultaat!

Het geheim van een stralend mooie huid begint bij het analyseren van de eigenschappen én conditie van de huid.

LijfStijling voert deze huidanalyse gratis voor u uit met een professioneel huidanalyse apparaat, voordat u uw eerste behandeling heeft. De analyse bestaat uit 4 metingen, gebaseerd op 14 waarden. We meten:

  1. Hydratatie: dit is de vochtrijkheid van de huid. Is dit uit balans (meestal vochtarm), dan krijgen bacteriën, virussen of schimmels eerder vat op de huid. Ook ontstaan er eerder fijne lijntjes (en droogterimpels) bij een vochtarme huid.
  2. Sebum: hiermee wordt het vetgehalte in de huid bepaald en kunnen we het type huid vaststellen: droog, gemengd, vet, normaal. Het is belangrijk dat het vetgehalte in balans is; in de vetten bevinden zich de werkstoffen en de vitaminen. Bijvoorbeeld bij een te laag gehalte worden de werkstoffen uit de crèmes minder goed opgenomen.
  3. Erytheem: dit is de “roodheid” in de huid, ontstaan door vaatverwijding. Bij een verhoogde waarde veroudert de huid sneller en wordt de huid gevoeliger.
  4. Pigment: deze kleurstof wordt aangemaakt door de pigmentcellen. Op basis van deze meting kan er een goed zonbeschermingsadvies worden gegeven. Een goede bescherming gaat vroegtijdige huidveroudering tegen.

Ken je jouw huidtype nog niet? Meten is Weten! Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Wilt u nog geen behandeling? Maar wilt u wél een huidanalyse en een advies? Dan rekenen wij € 15,00. Maakt u dan ook een afspraak voor een eerste behandeling, dan brengen wij deze kosten niet in rekening, óf we brengen het in mindering.

Kennismakingsbehandeling

Bent u op zoek naar een nieuwe schoonheidsspecialiste of wilt u graag een keer vrijblijvend kennismaken met één van onze specialistische behandelingen? Daar hebben we onze kennismakingsbehandeling voor!

Wij bieden ontspannende gezichtsbehandelingen, maar ook anti-aging behandelingen, couperose/rosaceabehandelingen, behandelingen om pigmentvlekken te verminderen, acné-behandelingen. Onze behandelingen worden veelal uitgevoerd in combinatie met geavanceerde apparatuur.

Onze kennismakingsbehandeling boekt u al voor slechts € 50,00. Dit is een anti-aging behandeling met de Reviderm microdermabrasie of de LPG endermolift.

De behandeling bestaat altijd uit een reiniging, peeling, behandeling met het desbetreffende apparaat, een serum, masker en eindverzorging én een korting van € 15,00 op uw volgende behandeling. Het resultaat van deze behandelingen is grondige opfrisbeurt, een betere doorbloeding, versteviging en een eerste aanzet tot vermindering van de fijne lijntjes.

Uiteraard inclusief huidanalyse en huidadvies!

Ook hebben wij regelmatig interessante kennismakingsaanbiedingen inclusief een passend gezichtsverzorgingspakket. Het beste resultaat krijgt u immers, door ook consequent thuis uw huid goed te verzorgen met de beste producten! Deze acties zijn vermeld in de rubriek acties!

Leuk om te krijgen, maar zeker ook leuk om te geven! (verjaardag – moederdag – vaderdag – feestdagen of gewoon als spontane verrassing en verwennerij)

Deze kennismakingsbehandelingen zijn zowel voor nieuwe cliënten als voor bestaande en oud- cliënten die LijfStijling al kennen van onze begeleiding bij afslanken en/of bewegen!

Cadeaubon

Leuk om te geven; leuk om te krijgen!

Uiteraard heeft LijfStijling ook cadeaubonnen. Het bedrag kunt u zelf bepalen. U geeft hiermee een stralend mooie huid cadeau of een lichaamsbehandeling. En wie wil dat nu niet?

Privé zijn ze prachtig om te geven aan uw beste vriendin, (schoon)moeder, (schoon)dochters, voor verjaardag, moederdag, het behalen van een diploma, als “opkikker” in moeilijke tijden. Gewoon een heerlijk moment van ontspanning, verwennen én aandacht voor de huid.

Als werkgever is het misschien een leuk idee om uw medewerkers eens extra in het zonnetje te zetten. Dat kan natuurlijk met de feestdagen, maar ook met secretaressedag, een jubileum of gewoon een keer als extra blijk van waardering.

Maar ook voor u als  ondernemer zijn er mogelijkheden om deze cadeaubon in te zetten richting uw trouwe cliënten.

Informeer naar de mogelijkheden en wilt u zelf eerst een behandeling ervaren? laat het ons dan weten. Bel ons direct op 06-20299616!