Trainingsprogramma’s

Doelgericht en snel afslanken

Om gewicht te verliezen en je gewichtsverlies te behouden is het belangrijk om zowel je voedingspatroon aan te passen als te sporten. Trainen met de E-Fit zorgt voor snellere resultaten én werkt tijdbesparend, want één training duurt slechts 20 minuten.

Na het aantrekken van een persoonlijke E-Fit outfit, wordt er door middel van 20 e-pads verspreid in een vest, broek, arm- en kuitgordels een volledige lichaamstraining verkregen in slechts 20 minuten. De E-pads sturen verschillende impulsen naar de spieren, de vetcellen, het bindweefsel en naar de huid.

​Tijdens een E-Fit sessie wordt er gelijktijdig meer dan 90% van uw spiervezels gestimuleerd! Tijdens een gewone training (in de fitness, BBB, personal training, …) is dit slechts 30%! Bovendien worden ook de dieperliggende (en meest verwaarloosde) spieren getraind. Een E-Fit training werkt veel intensiever dan een conventionele training waardoor het effect 18x hoger is.

Na een uitgebreid intakegesprek wordt gekeken wat voor u de beste methode is: een doelgerichte work-out waarbij rekening gehouden wordt met eventuele lichamelijke klachten en de startconditie, een E-Fit cardio- en spiertraining of een combinatie van beide. Iedere spiergroep wordt apart ingesteld zodat er optimale resultaten behaald kunnen worden.

De 10 zones zijn:

  • Buik, taille, love handles,
  • Armen (biceps & triceps),
  • Dijen (quadriceps & hamstrings), binnenkant dijen & rijbroek,
  • Rug (onderrug en brede rugspieren)
  • Billen,
  • Kuiten / knieën
ems, E-Fit, afvallen

Verminderen van rugpijn en pijnlijke gewrichten

Een training met de E-Fit is een ideale sport voor personen met rugklachten of pijnlijke gewrichten. Wanneer je de spieren moet verstevigen maar je kan nog moeilijk bewegen door de pijn, biedt de E-Fit een oplossing. Doordat de impulsen sowieso voor 36.000 spiercontracties zorgen zonder dat je zelf iets doet, kunnen we op een heel lichte manier bewegen zonder dat de rug of gewrichten overbelast worden. De spieren worden verstevigd waardoor de wervels en tussenwervelschijven ontlast worden. Verkrampte spieren maken we los met een micro massageprogramma  om de spieren te doen ontspannen.

We werken met rugverstevigende programma’s, ontlastend voor de nek en schouders, volledig aangepast naar jouw kunnen.

After-baby programma: kom weer snel terug in vorm

Droomt u er ook van om na de zwangerschap weer slank, strak, fit en vol energie te zijn?

Het aanpassen van de voeding alleen is niet voldoende. De combinatie met aangepaste oefeningen is een noodzaak. E-Fit is een effectief middel om uw doel op korte termijn te bereiken. De E-fit werkt niet enkel op de dieperliggende, moeilijk te trainen buikspieren, maar is ook bindweefsel en huidverstevigend.

De combinatie met de LPG endermologie laat u een nog mooier resultaat zien. Met de LPG endermologie wordt de vetopslag verminderd, geeft een liftend effect op de zones die nodig zijn en zorgt voor huidversteviging.

Uw lichaam heeft immers extra zorg nodig na 9 maanden hard werken!

Ontvang *30€ korting op vertoon van het geboortekaartje (max 1 jaar oud).  *geldig bij een abonnement vanaf 20 sessies.

Bewegen voor 60-plussers!

Herkent u zich hierin? Moeilijker opstaan uit uw stoel, spierpijn en last bij het dragen van zware voorwerpen, snel vermoeid door een bezoek van uw kleinkinderen, weinig energie,…

Hoe ouder u wordt, hoe meer spiermassa verloren gaat met soms ontstekingen tot gevolg. Ook uw afweersysteem wordt zwakker bij het ouder worden.

Om u fitter te voelen is bewegen belangrijk!

Met E-fit start u veilig en verantwoord met merkbare verbeteringen in het dagelijkse leven na slechts 3 – 6 weken.

Passief E-Fitten

Kunt u om één of andere reden geen sport meer beoefenen of bent u helemaal niet sportief aangelegd? LijfStijling biedt mogelijkheden.

E- fit zorgt niet alleen voor een nieuwe kans op gebied van sport en actief bewegen, maar is ook succesvol op het gebied van revalidatie met versterken van verzwakte spieren.

Ook andere passieve formules om plaatselijk af te slanken, contour verandering en cellulite aan te pakken is mogelijk.

ems, E-Fit, afvallen