Plaatselijke figuurcorrectie met cavitatie. Zomeractie 5

Plaatselijke figuurcorrectie is mogelijk met cavitatie

cavitatieVoor alle duidelijkheid: cavitatie is géén manier om kilo’s kwijt te raken. Daar is echt meer voor nodig. Voeding & Beweging dienen dan in balans te zijn. En ook moeten we bereid zijn om onze levensstijl blijvend te veranderen. Uitschieters houden we altijd, maar je moet écht zelf in beweging komen om een gezonder gewicht te krijgen en te houden …

Met cavitatie kunnen we plaatselijk corrigeren. Denk bijvoorbeeld aan randjes bij de bh-rand, een randje op de buik, de zogenaamde “rijbroek”, etc. In combinatie met de LPG endermologie is het resultaat nóg mooier …

Wat houdt de zomeractie in?

Bij afname van een kuur van minimaal 4 cavitatiebehandelingen, ontvangt u 1 tube LPG Body Shaping Gel ter ondersteuning gratis ter waarde van € 50,40.

De actie geldt in de maanden mei en juni 2019. De actie geldt voor zowel nieuwe cliënten als bestaande en oud-cliënten.
De kuur dient in 1x te worden betaald.

Wat doet de LPG Body Shaping Gel?

De body shaping gel bevat ingrediënten die een chrono biologische vetverbrandingsreactie veroorzaken. Dit houdt in dat overdag de vetverbranding wordt gestimuleerd en ‘s nachts de vetopslag wordt beperkt. Deze combinatie zorgt voor cm verlies, al na 28 dagen(!). Na onderzoek blijkt: max 1,7 cm op de heupen, max 0,8 cm op de bovenbenen en max 0,8 cm op de billen. Perfect in te zetten op de buik en bovenbenen voor volumeverlies. 2 maal per dag plaatselijk aanbrengen voor optimaal resultaat.
(Deze body shaping gel is natuurlijk ook te koop zonder cavitatie).

Wilt u een afspraak? Bel 0620299616