murad, beauty, schoonheid

Maak kennis met de behandelingen van Murad! Zomeractie 3

Maak kennis met Murad!

Sinds kort kunt  u bij ons terecht voor de gezichtsverzorgingsproducten van Dr. Murad. Dr. Murad is een apotheker en dermatoloog in America. Hij staat bekend om zijn filosofie van “connected beauty” . Deze filosofie sluit goed aan bij de benadering van LijfStijling!

De behandelingen van Murad zijn effectief en vooral gericht op huidverbetering. Afhankelijk van de kwaliteit van uw huid, wordt er een Murad behandeling op level 1, 2 of 3 geadviseerd en uitgevoerd. De behandelingen zijn altijd afgestemd op uw huid en zijn verschillend in intensiteit.

U kunt de Murad behandelingen boeken op onze locatie in Vught. De Murad behandelingen combineren we met ons LPG endermolift apparaat. Deze combinatie geeft gegarandeerd de mooiste resultaten. Daarnaast ervaar je ook totale ontspanning.

We starten uiteraard met een intakegesprek en afhankelijk van jouw huid, jouw wensen én wat de huid al gewend is, adviseren we de best passende aanpak.

Wat houdt deze zomeractie in?

Bij uw eerste Murad behandeling ontvangt u gratis een passende Murad-attentie.

Deze actie geldt voor behandelingen die in de maanden mei en juni 2019 worden geboekt. De actie geldt voor nieuwe cliënten, bestaande cliënten en oud-clienten

Maak een afspraak via 06-20299616.

murad