Murad, huidstijling, peeling, huidverbeterng

NIEUW: Productlijn van Murad

Productlijn Murad

Met de producten van Murad hebben we een prachtig nieuw merk in huis, met de filosofie “Connected Beauty”. En daar bedoelen we mee, dat er een sterke connectie is tussen het lichaam, de geest en de huid. Deze integrale benadering van schoonheid – gezondheid en welzijn inspireert om niet alleen uw huid te verzorgen met deze effectieve producten, maar ook de kwaliteit van uw leven te verbeteren met behulp van juiste voeding, voldoende lichaamsbeweging en … stressmanagement.

De filosofie van Murad sluit naadloos aan bij de filosofie van LijfStijling! murad, beautiful, beaut

Wie is Dr. Murad

Dr. Murad, van huis uit een apotheker, is een dermatoloog, die jarenlang verbonden was aan een groot medisch centrum. Van daaruit heeft hij de Murad producten ontwikkeld. Ze zijn gebaseerd op een gezonde levensstijl en om de huid te herstellen vanaf celniveau. Versterkt door 19 unieke patenten en 30 jaar ervaring in onderzoek bied Murad voor elke huid of huidprobleem een productlijn.

De productlijnen van Murad

  • Resurgence: de oplossing voor de (ouder wordende) huid bij verlies van stevigheid en de ge-dehydrateerde huid (vochtarm) met onder meer diverse producten met retinol (vitamine A).
  • Age Reform: de oplossing voor huidveroudering, fijne lijntjes en rimpeltjes en de gedehydrateerde huid (al vanaf 25 jaar)
  • Environmental Shield: de oplossing voor een oneffen teint en textuur en fijne lijntjes en rimpeltjes, ouderdoms- en zonvlekjes. Voor een mooiere “glow”.
  • Blemish Control: de oplossing bij acne/onzuiverheden en verstopte poriën
  • Anti-aging Blemish Control: de oplossing voor volwassenen met acne/onzuiverheden en rimpeltjes
  • Pore Rescue: de oplossing voor een glimmende T-zone en verstopte poriën/mee-eters (geen acne)
  • Sensitive: de oplossing voor een rode, geïrriteerde huid en gevoelige, reactieve huid.
  • White Brilliance: de oplossing voor een onregelmatige teint en helderheid.
  • Professional: Eye Lift Firming Treatment voor het verminderen van kraaienpootjes, verslapping rond de ogen en de Multi-Vitamin Infusion Oil die voedt, beschermt en revitaliseert.
  • Age-Proof Suncare: de oplossing voor vroegtijdige huidveroudering en zonschade.

Wilt u kennismaken met de producten en de intensieve (peeling) behandelingen van Murad? Bel dan om een afspraak te maken op onze locatie in Vught! We vertellen er graag meer over.

Bel: 06-20299616

Murad, peeling, huidverbetering