Jubileumjaar 10 jaar LijfStijling

 

De tijd vliegt…

jubleum

5-jarig jubileum

… het is al weer 5 jaar geleden dat we ons 5-jarig jubileum vierden met de LijfStijling Verwennerij in Maren-Kessel. We kijken er nog steeds met veel plezier op terug. Wat was het een mooi evenement én een feestelijk jaar!

Afslanken

Dit betekent tegelijk, dat het 1 maart 2019  al weer 10 jaar geleden is, dat ik mijn praktijk ben gestart in Maren-Kessel. We richtten ons destijds volledig op het begeleiden bij afslanken in combinatie met de LPG endermologiebehandelingen.  Dit is ook altijd in ons aanbod gebleven, omdat het een bewezen succesvolle methode is. We hebben inmiddels veel tevreden cliënten in de regio.

Bewegen

Omdat ik van mening ben, dat afslanken een goede balans is tussen Voeding, Begeleiding, Behandeling & Beweging, is na een aantal jaren de E-Fit in de praktijk toegevoegd. Dit is trainen met EMS impulsen. Inmiddels een bekende manier van effectief bewegen, maar destijds was LijfStijling één van de eersten op dit gebied.
Nog steeds vinden we dit een hele goede combinatie binnen ons programma: snel, effectief en persoonlijk.

Schoonheid

Een aantal jaren geleden hebben we ons aanbod uitgebreid met onze mooie schoonheidsbehandelingen die het plaatje compleet maken. Na het afslanken en fitter worden is dit de kers op de taart; een beloning die we onszelf dan gunnen. Zowel de Reviderm (microdermabrasie)behandelingen als de LPG endermolift behandelingen zijn vooral gericht op het vertragen van het verouderingsproces en het verbeteren van de kwaliteit van de huid: versteviging, minder rimpels, betere doorbloeding etc. En wat dacht u van de specifieke DAS Plasma behandelingen? We laten u van binnen én van buiten stralen!

Vught

1 maart 2019 is het ook al weer drie jaar geleden dat mijn tweede praktijk in Vught is gestart. We bieden op beide locaties nagenoeg het zelfde aanbod!

Even stil staan …

Ook is 10 jaar een moment om weer even stil te staan bij hetgeen we hebben bereikt en alvast een plan te maken voor de toekomst. Zoals jullie van mij gewend zijn, ben ik daar volop mee bezig en staat er weer voldoende op stapel.
Jullie worden daar uiteraard over geïnformeerd de komende periode.

… en weer door!

Ook dit jubileumjaar zal er zeker aandacht zijn voor leuke acties, nieuwe dingen en meer.

Ik kijk met trots terug op een prachtige periode. Zonder jullie als cliënt, had ik dit nooit kunnen bereiken. Mijn dank is dan ook groot!

Tot ziens binnenkort in de praktijk in Maren Kessel of Vught!

Liefs,

Annemiek

annemiek