Gezocht:
Goed gemotiveerde, spontane schoonheidsspecialiste/voedingscoach voor onze locatie in Vught

We zoeken een gediplomeerde schoonheidsspecialiste OF een schoonheidsspecialiste in opleiding! Op het gebied van voeding (en beweging) word je intern opgeleid.

LijfStijling is al 10 jaar specialist op het gebied van afslanken, bewegen, figuurcorrectie en huidverbetering.

Met onze persoonlijke aandacht én begeleiding helpen we onze cliënten hun doelstellingen te realiseren. Wij bieden maatwerk voor iedere cliënt.

Ons motto is dan ook: “Beter in je vel en stralend mooi met LijfStijling”.

Wat verwachten we van je?

Je bent een “aanpakker” en kunt zelfstandig werken binnen een klein en informeel team. Het is belangrijk dat de cliënt zich bij ons op zijn gemak voelt en het spreekt voor zich dat we de cliënt professioneel en deskundig begeleiden en behandelen.

Naast de ‘standaard’ werkzaamheden van een schoonheidsspecialiste werk je met onze specifieke huid verbeterende apparatuur voor zowel lichaam als gezicht!  Daarnaast heb je zeker ook interesse in voeding en beweging. Wij bieden onze cliënten namelijk een integrale aanpak indien gewenst. Dit betekent: begeleiding om af te slanken, eventueel in combinatie met bewegen (ems-training) en/of LPG endermologie behandelingen. En als kers op de taart gezichtsbehandelingen die vooral huidverbetering als resultaat hebben (anti-aging, couperose, acné). Natuurlijk kan ook alles afzonderlijk worden gedaan. Onze doelgroep is vooral dames in de leeftijdscategorie 35-65 jaar, maar heren zijn uiteraard ook van harte welkom. Neem eens rustig een kijkje op onze website voor een volledig beeld van onze diensten.

Dit alles zorgt zeker voor een hele afwisselende baan, waarbij je van alle markten thuis bent (of wordt).

Wat vinden we belangrijk?

 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent ook bereid om ’s avonds te werken
 • Je bent klantgericht
 • Je hebt ook commerciële vaardigheden
 • Je hebt een verzorgd en representatief uiterlijk.
 • Je wilt graag nieuwe dingen leren en jezelf verder ontwikkelen.
 • Je kan goed zelfstandig werken, maar bent geen “einzellgänger”
 • Het is een voordeel als je ervaring hebt met onze apparatuur.
 • Je kunt omgaan met de computer.
 • Je beschikt over het diploma Schoonheidsspecialiste of bent volop bezig met de opleiding.
 • Herintreedsters worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

Wat bieden we je?

We bieden je een baan die voldoening geeft en waarin je kan groeien en ontwikkelen. Het aantal uren en de overige condities worden besproken tijdens de gesprekken. Indicatie: het gaat in eerste instantie om een parttime baan van ca. 16 uur met als doel de uren te laten groeien.

Kan jij motiveren waarom juist jij onze nieuwe collega wilt worden?

Jouw motivatiebrief met curriculum vitae kan je  mailen naar: annemiek@lijfstijling.nl. Of gewoon per post (St. Elisabethstraat 52, 5261 VN  VUGHT). Heb je nog vragen? Bel: 06-20299616

LijfStijling, Annemiek van der Voort