VIP en TURBO aanpak richting de feestdagen, iets voor u?

LijfStijling heeft een speciaal VIP en Turbo plan om u te helpen richting de feestdagen!

Het is nog een week of acht, en dan is het Kerstmis en staan de feestdagen voor de deur. In de weken rondom Kerst en Oud&Nieuw staan onze agenda’s vaak vol met etentjes, feestjes, borrels etc. We willen er allemaal extra feestelijk en stralend uitzien. Of u niet? Maar ja, de tijd begint wel te dringen. Het is nog een week of 4-5 voor de eerste afspraken zich aandienen en eigenlijk zou u wel één kledingmaatje kleiner willen. Het staat dan net allemaal wat mooier of u koopt iets nieuws natuurlijk. Dat kan ook!

Kiest u er toch voor om voor die maat kleiner te gaan? Dan is ons VIP en Turbo plan iets voor u.

Wat houdt dit dan in? 

In ca. 4-5 weken begeleiden we u intensief, zodat u het stralende middelpunt bent tijdens de feestdagen. We bieden u in die periode:

  • wekelijks voedingsbegeleiding (inclusief een gedeelte maaltijdvervangers, maar geen ‘hele strenge aanpak of shake-dieet’)
  • 5x LPG endermologie behandelingen, zowel gericht op drainage als verstrakking en versteviging
  • 5x E-Fit sessies;  dit is intensief trainen met EMS. Snel en effectief: de trainingen duren slechts 20 minuten
  • 1x Cavitatie: dit is een behandeling om lokaal vet te verwijderen
  • 1x Ultra detox tabletten om de afvoer van afvalstoffen extra te stimuleren.

Als kers op de taart kunt u dit traject compleet maken met één of twee luxe gezichtsbehandelingen, die een direct zichtbaar effect hebben. Denk bijvoorbeeld aan onze “minikuur voor de feestdagen” of één van onze andere behandelingen. Wij werken bijvoorbeeld met Reviderm microdermabrasie en LPG endermolift.

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om alles los te boeken, of in andere combinaties. We adviseren u daar graag over. Wilt u meer weten? Bel ons voor het maken van een afspraak voor een gratis intakegesprek: 06-20299616. Of gebruik het contactformulier.

U kunt de behandelingen boeken op onze vestigingen in Vught en Maren Kessel (gem. Oss).

VIP richting feestdagen

VIP en Turbo richting feestdagen