Marina Ottenhof – 53 jaar

De zones die behandeld zijn: bovenlip en kaaklijn

De behandeling is een flits, die je bijna niet voelt en …. met een prima resultaat!

De begeleiding was top! Er werd goed uitgelegd wat er wel en wat er niet kon. Omdat het gewenste resultaat in eerste instantie wat uitbleef na het aantal besproken behandelingen, is er kostenloos verder behandeld totdat beide partijen tevreden waren. Waar doen ze dat nog?

“Annemiek, ik heb het hele proces als fijn ervaren. Vond het ook altijd gezellig om naar je toe te gaan. Ook voor de extra “flitsen” die nodig waren en die je kostenloos hebt gedaan, wil ik je nog eens bedanken. Zo heb ik het gewenste resultaat en een zeer goed gevoel over de behandeling/begeleiding!”, aldus Marina. (oktober 2017)

Definitief ontharen bij LijfStijling gebeurt met IPL/DPL.