Vrouw, 53 jaar – 12 kilo

Na je 50ste nog complimenten over je figuur … Je bent 53, hebt een drukke baan, een gezin, nauwelijks de overgang achter de rug en bent vertrouwd geraakt met het feit dat je dit figuur zult moeten accepteren. Door de jaren heen elk jaar een pondje of kilootje dat erbij komt en wat steeds moeilijker aan te pakken is met “lijnen”. Natuurlijk zijn er vele diëten en methoden, maar dat moet je toch ook zelf kunnen door extra te sporten (waar je een hekel aan hebt) of met minder eten.

1.60 meter en 70 kg is toch geen probleem… Misschien toch die bikini vergeten en over naar een badpak. Of… toch nog een goed doordachte, professionele manier met ondersteuning om te proberen of 10 kg gewichtsverlies mogelijk is. Ja, 60 kg is een mooi streefgewicht en ik ga ervoor met de praktijk van Annemiek. Ik stap over mijn bezwaren van sociale gezelligheid en het geldbedrag heen. Goed gemotiveerd en in een rustige periode besluit ik om te starten.

1e week bijna 5 kg aan gewicht verloren. Wauw! En wat ik aanvankelijk nog geheim hield voor mijn omgeving was niet meer te ontkennen. Iedereen zag het en vroeg ernaar. Eerlijk vertellen dan maar en ook dat is een stimulans want elke volgende dag en week deel ik mijn ervaringen en resultaten met mijn omgeving. En dat waren positieve resultaten en vele leuke reacties.

Wat mij het allermeeste motiveerde was toch het resultaat. Na 6 weken 12 kg gewichtsverlies, 58 kg (wat nog langzaam iets afneemt) en maatje 38. Samen met de endermologie-behandelingen zeker de moeite waard om toch weer een mooie nieuwe bikini te kopen, waar ik zelfverzekerd in rond zal lopen.

Ine en Annemiek bedankt!