Mathijs Meliono, 47 jaar – 18,5 kilo

Van bijna 97,5 kilo naar 79 kilo in 2 maanden.

Dit resultaat is te danken aan Lijfstijling in Maren Kessel en haar professionele begeleiding. Natuurlijk moet je het zelf doen, want het zit allemaal tussen onze oren, maar de deskundige en gemoedelijke begeleiding is zeker een motivatie en voordeel om dit programma vol te houden.

In relatief korte tijd (1 april – 1 juni 2012) ben ik met weinig moeite veel afgevallen.

Het dieet is prima vol te houden en er is voldoende variatie van de producten. Vooral in de eerste strenge fase 1, waarin je volledig op de producten bent aangewezen is dit belangrijk. De producten zelf zijn veelal redelijk goed van smaak en eenvoudig te bereiden. Variatie aanbrengen in de groenten die toegestaan zijn in fase 1 en 2 maakt dit ook gemakkelijk om vol te houden. Ook tijdens de vakantie, waarin ik prima werd begeleid met advies en niet in de verleiding kwam om iets te eten wat buiten het dieet valt.

De endermologie behandelingen heb ik naast het dieet ook gedaan. In totaal 10 behandelingen en zeker niet als vervelend ervaren; Prima uitleg gekregen over deze behandelingen en het effect ervan. De behandeling in combinatie met een uur beweging daarna is aan te bevelen, maar geen must. Het is zinvol.

Nu ik in korte tijd bijna 19 kilo ben afgevallen voel ik mij helemaal fit met veel meer energie. Dit is uiteraard mede te danken aan de begeleiding die professioneel en vakkundig is, bovendien ook nog in een prettige en ontspannen sfeer. Met veel sporten is mij het afvallen nooit gelukt, maar dit programma is zeker een aanrader!

Tot slot: Ondanks de prima begeleiding begint alles bij jezelf!! Ik had een meniscus operatie en werd van alle kanten gewaarschuwd voor mijn (over)gewicht, maar toen de knop eenmaal om was kostte het zeker geen moeite om af te vallen en tot nu toe vol te houden om op gewicht te blijven.

Dit programma is een garantie voor gewichtsverlies in een redelijk korte tijd!

(Noot oktober 2017: Nu, na een aantal jaren is Mathijs nog steeds op zijn gewicht. Af en toe was er bijsturing nodig; Mathijs wist ons nog steeds te vinden en samen hebben we ervoor gezorgd, dat hij weer lekker in zijn vel kwam te zitten! Bedankt voor het vertrouwen Mathijs!)