Desiree – 43 jaar

Waar het begon …

In januari 2010 kwam ik op een punt dat ik echt te zwaar woog (89 kilo). Je kent het wel; in het pashokje staan en erachter komen dat de grote maten die je bij je hebt, toch echt te klein zijn. Ik dacht op dat moment … nu moet het! Mijn man had hetzelfde gevoel en samen besloten we de kilo’s tegen te gaan. Ik kwam via een vriendin bij Annemiek terecht. Na de intake gingen we er samen tegenaan. Ik ben toen in ongeveer een jaar tijd 25 kilo afgevallen en mijn man bijna 30 kilo. Je loopt dan werkelijks op vleugels. De één is nog complimenteuzer dan de ander. Wat zien jullie er goed uit, wat knap, etc. etc.

Na deze periode zijn we allebei goed op gewicht gebleven en zijn we puur slank gaan eten (noot: = gezonde voeding/’schijf van vijf’). Vorig jaar hebben we allebei een dip gehad en zijn we toch stiekem weer wat kilo’s aangekomen, bijna 10 in totaal. Ik heb toen weer contact opgenomen met Annemiek, onze inspirator en binnen een week of 7-8 waren ze er weer af!

Afgelopen augustus (2013) begon LijfStijling met E-Fit. Annemiek heeft mij vol enthousiasme uitgelegd wat dan inhield en mijn man en ik zijn er direct mee gestart. Ik moet zeggen: het werkt echt! Het is erg prettig te weten dat wat men schrijft ook uitkomt. Ik ben sinds vorig jaar november één volle kledingmaat naar beneden gegaan. Ik heb nu kledingmaat 36/38 terwijl ik ooit in 2010 nog maat 46/48 had. Van E-Fit word je niet alleen fit, maar ook fysiek sterker en je buik wordt echt strakker! Als je de eerste keer 10 sessies, 2x in de week doet en daarna eventueel 1x per week dan blijf je in vorm. Natuurlijk gaat het geheel wel gepaard met gezond eten! En geloof me: een frietje met op zijn tijd is nog steeds lekker. Maar dat kan dan ook!

Kortom: ik ben echt heel blij met alle resultaten, ik weet, je moet het zelf doen, maar dat komt ook vanwege de uitstekende, professionele begeleiding die wij wekelijks krijgen van Annemiek en haar team. CHAPEAU!

Tot volgende week!

Groetjes, Desiree. (2014)